(2009-06-14 ~0300)

Har ni drömt något och sen upplevt det som ett tecken?
Det har banne mig jag. Inatt.


Daglig rutin pt. 2

Mamma skulle minsann hjälpa mig att ta bort glasbiten ur hälen. Och när det gör ont blir jag sur. Mamma fick ta smällen. Det slutade med att jag hotade henne genom att säga "om inte du går härifrån tar jag bort dig som vän på Facebook, och då får du ingen info om mig!" Då gick hon minsann. "Yes, det är så de ska tas", tänkte jag. Men ack, sen kom hon med bedövning. Då blev jag surare.
Jag ska klara det här utan bedövning. Kvinna, som jag är.

Daglig rutin

Och förresten. Jag är ensam hemma hela dagen för att plugga matte (Jag vet: Ha-Ha)
Så jag var nere i köket för att skära mig själv lite delicious apelsin. Resten är A Big Blur, men jag minns att jag fann mig själv i någon slags koma. Eller ja. Chock. Det kom blod ur min häl. Jag misstänker att glaset jag tog sönder för några dagar sen har med detta att göra. För ni vet, jag kan inte gå, SÅ ont gör det. Aj aj aj.
Iofs kan jag vända detta till min fördel, det här är nämligen en anledning till att jag ej aktivt kan verka i studiumet. Hård smärta skall ej tas som nonsens, det skall tas med mycket socker-haltiga produkter (GLASS), OC (dvs Adam Brody, Cam Gigandet MED MERA) och en bra kopp med thé!

(2009-06-03)


i can't remember to forget you
i can't remember to forget you
i can't remember to forget you


RSS 2.0