SHOCKER ON SHOCK STREET


part ikväll då! dr. acula är asbra bttwww

fight club

jag och mamma var och handlade på ica nyss, eller ja, det var JAG som handlade. hon hittade nämligen sin syssling som hon inte träffat på år och dar och var givetvis (GIVETVIS) tvungen att stå där och jiddra med henne. typiskt. fick springa runt och leta efter allt möjligt. sen, SEN, när jag virrat runt på ica i 40 min och mamma gjort absolut ingenting för att bidra till shoppingen så ser hon över vagnen. då förväntar jag mig förstås ett "åh, tack lovisa. det var så skönt att slippa handla" eller möjligtvis "jag behövde verkligen prata med min syssling, tack!" (varför hon skulle behöva det är ännu okänt) i vilket fall, åh nej nej, det blev inget tack inte, utan ett "MEN ÅH, du kan ju inte köpa det här brödet. kolla här nu, lovisa, kom hit och kolla. 45 g kolhydrater, varav 9 g sockerarter, det är nästan 10 %, lovisa!" jag himlade med ögonen och sa "SEN NÄR har du blivit kostexpert?" då hugger hon tillbaks med "jag har varit skolsköterska i 10 år" jag muttrar surt, hämtar ett i princip svart bröd, slänger det väääldigt argt ner i vagnen och går med väldigt bestämda steg till kassan.

sen behövde jag visst persilja också, fick springa in på willys, hämtar persiljan på vad som känns som 10 sek. (ungefär) går mot kassorna, och ser att 8 meter långa köer slingrar sig, efter vardera av kassorna! jag ställer mig i den kön som är kortast. framför mig står en fet man med en fullproppad vagn, han vänder sig om. ser på mig. uppifrån och ner. och sen upp igen. sen ser han min persilja. han fortsätter stirra samtidigt som han nonchalant tar upp sin snus, stoppar in den, och vänder sig om. som ingenting. jag liksom viftar med persiljan i luften och skriker ut "HAAALLÅÅ-Å, det är EN PERSILJA, SLÄPP FÖRBI MIG" men icke. ett himla sätt alltså..

så nu ser jag rött. det smakar blod i käftarna. någon ska dö inatt.

africa? shanghai?

loggar in på min blogg och tänker "okej nu ska jag uppdatera!!". i 2 min har jag stirrat idiotiskt på en blinkande pinne som inte rör sig. så ok, det blir bara lite nuläge:
sitter fortfarande uppe på nätterna, har jag tur somnar jag halv 3
sover fortfarande bort eftermiddagarna
kan fortfarande inte plugga
är fortfarande väldigt ohälsosam
MEN här har vi en banbrytande grej! har börjat drömma jäääähäättekonstiga saker. nyss var det bara en sång som upprepades, den gick något i stil med "your music is not in africa, your music is in shanghai", och sen flög det runt färgglada glassar
igår drömde jag att jag satt längst upp på bokhyllorna i biblioteket och grät, sen kom michael jackson för att trösta mig. efteråt tänkte jag "skit också! jag skulle ju se hur hans näsa såg ut på nära håll!"

ja. åtgärder ska vidtas för att ändra på detta.

godnatt (tror mamma åtminstone)

hysteria

inatt är det oscarsgalan. då blir det kaffe. fast jag klarar mig nog uppe utan äckligt kaffe. är en strong kvinna.

jaja jag vill se heath få oscarstatyetten, då blir jag nöjd.

soup

pappa ringde vid halv 12 och frågade om jag ville ha pizza, jag tackade nej. (SANT!) vid 16 insåg jag att ok, jag kan inte trotsa min kropp bara för att jag är sjuk och bestämde mig för att göra soppa. den innehöll potatis, gul lök, vatten och grönsaksbuljong. jag vispade detta och vips (visp?), det blev godare än vad det ser ut. ska jag minsann göra imorgon också.poison idea, dr. know & fugazi


bara några minuter senare fixar jag ju ett inlägg till. jag är aktiv, ser ni?

Luna de Margarita

väldigt lite aktivitet i denna bloggen, ska ändra på det. snart. ska bara bli frisk först!


amanda

RSS 2.0